Краще один раз спробувати, ніж сто разів почути!

❗️Краще один раз спробувати, ніж сто разів почути! ☝Сьогодні, у рамках проведення Тижня професійної освіти, для учнів Коров’єнської гімназії була проведена профорієнтаційна робота, разом з тим вони спробували себе на майстер класі в ролі кухарів (було дуже смачно), та ознайомились з навичками практичного водіння транспортних засобів. Стільки радості та емоцій в оченятах ви ще не бачили! Дякуємо за співпрацю!

#День_учнівського_самоврядування

Роль учнівського самоврядування має велике значення в сучасному суспільстві, яке досить стрімко розвивається.Навчитися жити і працювати в умовах демократії – вимога часу. Безперечно, навички управління суспільством стануть надбанням людини. Вміння управляти – талант, який треба розвивати. Можливості зробити це існують в ліцеї.На один день у ліцеї відбулися зміни – до роботи взявся «новий» педагогічний колектив, а саме – учні, які проводили уроки з різних предметів: фізики, алгебри, інформатики, української літератури, історії України, англійської мови, спецдисциплін.Вони готувалися і хвилювалися.Кожен мав можливість побачити і подумати про те, якою є професія вчителя.

Всеукраїнський літературно-музичний фестиваль вшанування воїнів України “Розстріляна молодість”. “Кленова балада” виконує учениця І курсу Каленик Тетяна.

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x