День партизанської слави

Пам’ятаєш, Земле, сорок п’ятий,
Стихле небо, підняте салютом?
Пам’ятаєш, Земле, сорок п’ятий.
Земле, сорок перший не забудь…
22 вересня в Україні відзначають День партизанської слави. Партизанський рух завжди відображав прагнення народу до свободи. Жодні страхіття і знущання не могли зламати волелюбного духу народних месників, які не шкодуючи життя робили все можливе для наближення перемоги.
У ДНЗ “Теофіпольський ПАПЛ” було проведено ряд виховних заходів з нагоди відзначення цієї дати. Здобувачі освіти ліцею поповнили свої знання про партизанський рух, створення загонів та їхні форми у боротьбі за незалежність.
Вшанували хвилиною мовчання про тих , хто віддав своє життя за нашу рідну землю 🕯

https://teofipolpapl.km.ua/wp-content/uploads/2024/06/1677867470_trbrv2020d096d0b8d182d182d18f20d02d180d0b8d0b2d0b0d194.mp3

Методичною службою ліцею було проведено інструктивно-методичну нараду “Цифровий простір педагога”, на якому обговорено ряд питань, серед яких – ознайомлення педагогів із контентом сайту НМЦ ПТО ПК у Хмельницькій області.

Долучаємось до Всеукраїнського проєкту із збору книг “Вільні читають українською”. Мета проєкту – наповнити бібліотеки українською літературою та підтримати психоемоційний стан людей в тих областях, які знаходяться під обстрілами, без світла та інтернету.

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x