Щорічно у нашому ліцеї проходить акція з благоустрою та санітарної очистки території. Турбота про чистоту – справа кожного із нас, адже впорядковані доріжки, сад, прибудинкові території – позитивно впливають на настрій, віддзеркалюють моральне обличчя закладу і кожного його відвідувача. Тому, крок за кроком, щоденною працею, відбуваються позитивні зміни і про них варто розповідати. Хочеться наголосити, […]
#Мистецтво_кулінаріїПро смаки не сперечаються. Ми часто використовуємо цей вислів, коли мова заходить про якусь книгу, кінофільм, одяг. Але своїм походженням вислів зобов’язаний кухарському мистецтву. Ким би ми не були, а смачно поїсти любить кожен. За кожною смачно стравою стоїть той, хто втілює кулінарні фантазії в реальність, і це наші кухарі. Але щоб стати хорошим кухарем […]
Планове засідання методичної комісії професія- кухар,кондитер.Розглядалися такі питання: 1) Підведення підсумків виробничої практики. 2) Звіт майстрів виробничого навчання про проходження виробничої практики : РЕПЕЦЬКА Тетяна Володимирівна кухар 3 розряду, ЧУХРАЙ Наталя Степанівна та ГЛАДИНЮК Наталя Іванівна кухар 4 розряду. 3) Розгляд та схвалення завдань для проведення семестрових контрольних робіт за перший семестр 2022 н.р. 4) […]
Докорінні зміни в соціально економічних умовах життя нашого суспільства спричинили суттєві перетворення в системі освіти. Сьогодні перед нами постає завдання – не просто дати здобувачам освіти певні знання і уміння, а сформувати таку людину, яка здатна твердо мислити, приймати рішення й адаптуватись до будь-яких умов. Це вимагає перебудови діяльності педагога і в першу чергу його […]