Діяльність методичних комісій

 
 
 
 
 
 

Методична комісія професії – кухар кондитер.

Планове засідання методичної комісії професія- кухар,кондитер.
Розглядалися такі питання:
1) Підведення підсумків виробничої практики.
2) Звіт майстрів виробничого навчання про проходження виробничої практики : РЕПЕЦЬКА Тетяна Володимирівна кухар 3 розряду, ЧУХРАЙ Наталя Степанівна та ГЛАДИНЮК Наталя Іванівна кухар 4 розряду.
3) Розгляд та схвалення завдань для проведення семестрових контрольних робіт за перший семестр 2022 н.р.
4) Методичне наповнення по професії кухар 4-го розряду.
5) Ведення плануючої документації.

Методична комісія загальноосвітніх дисциплін

Докорінні зміни в соціально економічних умовах життя нашого суспільства спричинили суттєві перетворення в системі освіти. Сьогодні перед нами постає завдання – не просто дати здобувачам освіти певні знання і уміння, а сформувати таку людину, яка здатна твердо мислити, приймати рішення й адаптуватись до будь-яких умов. Це вимагає перебудови діяльності педагога і в першу чергу його взаємодії з здобувачами освіти на користь процесів саморозвитку й самоорганізації. Розв’язання таких завдань, значною мірою сприяє організації методичної роботи. Тому кожного місяця в нашому ліцеї працює методична комісія загальноосвітніх дисциплін.
На нашому четвертому засіданні опрацювали тему «Роль КМЗ у формування компетентного конкурентноспроможного робітника».
Форма проведення: панорама методичних ідей і заходів.
На засіданні були розглянуті такі питання:
1) Використання КМЗ як ярлика майстерності та професійності педагога – доповідач Оксана ПОЛІЩУК.
2) Методичний арсенал дидактичних засобів у формуванні компетентного конкурентоспроможного робітника – доповідач Олександр ШКЛЯРУК.
3) Міні-тренінг «Електронні освітні ресурси для Нової української школи» доповідач Оксана КОЛОДНЮК.
4) Практичне заняття «Організації роботи з обдарованими дітьми в умовах реалізації державних освітніх стандартів» – Оксана ПОЛІЩУК.

Засідання методоб’єднання класних керівників

Темою засідання методоб’єднання класних керівників ДНЗ «Теофіпольський професійний аграрно-промисловий ліцей» став обмін досвідом щодо виховання здобувачів освіти, як громадянина України. Національно свідомої, вільної, демократичної, життєво та соціально компетентної особистості, здатної здійснювати самостійний вибір, приймати відповідальні рішення в різноманітних життєвих ситуаціях. Доповідач СОБЧУК А.І., яка є головою методичної комісії, подала на розсуд колег тему: « Впровадження особистісно-орієнтованого навчання та виховання у ліцеї». Актуальною та важливою є дана тема, адже в умовах воєнного стану найголовнішим є збереження здоров’я та життя наших дітей.        

Цікавими та актуальними матеріалами поділилась доповідачка ОСТАПЧУК О.В. – класний керівник 11 групи.

Питання про шляхи формування національної свідомості у підростаючого покоління було висвітлено творчо та креативно. Не менш цікавим було обговорення проблем виховання та розвитку загальнолюдських цінностей молоді. Доповідачка ВАЛЬЧУК Ж.В професійно висвітлила дане питання.

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x