“Роби те, що любиш! Люби те, що робиш!”

“Роби те, що любиш! Люби те, що робиш!” І подивитися, як це працює на практиці, сьогодні завітали до нашого закладу учні Теофіпольської ЗОШ №2. Отож, сьогодні у нашому ліцеї відбувся День відкритих дверей, для проведення якого ми спланували багато різних видів діяльності. Багато учнів випускних класів ще совсім не визначились із професією, яку хочуть обрати. Зважаючи на це, наша зустріч розпочалася із цікавого профорієнтаційного тренінгу. Учні мали змогу познайомитись з навчальним закладом, виробничими майстернями та лабораторіями, відчути атмосферу студентства,яка панує у нашому ліцеї! Родзинкою цього дня стали: майстер-клас із кухарської справи (учні готували піцу, а потім ласували нею), а також майстер-клас із практичного водіння, під час якого адреналін в повітрі зашкалював. Цікавим фактом стало те, що дівчата в керуванні трактором все ж таки дали фору хлопцям! Дякуємо учням за щирі посмішки та радісні обличчя, а вчителям та дирекції школи за співпрацю! До нових зустрічей!

https://teofipolpapl.km.ua/wp-content/uploads/2024/06/1677867470_trbrv2020d096d0b8d182d182d18f20d02d180d0b8d0b2d0b0d194.mp3

Методичною службою ліцею було проведено інструктивно-методичну нараду “Цифровий простір педагога”, на якому обговорено ряд питань, серед яких – ознайомлення педагогів із контентом сайту НМЦ ПТО ПК у Хмельницькій області.

Долучаємось до Всеукраїнського проєкту із збору книг “Вільні читають українською”. Мета проєкту – наповнити бібліотеки українською літературою та підтримати психоемоційний стан людей в тих областях, які знаходяться під обстрілами, без світла та інтернету.

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x