Атестація педагогічних працівників

Чергова атестація педагогічних працівників відбулась в ДНЗ “Теофіпольський професійний аграрно-промисловий ліцей” 25.03.2021 р. відповідно до графіка засідань атестаційної комісії. Атестаційна комісія ознайомилась із атестаційними матеріалами педагогічних працівників, їх портфоліо, презентаціями досвіду роботи, після чого обговорили результати їх педагогічної діяльності і після завершення голосування ухвалили рішення атестувати педагогічних працівників за наступними показниками: Щиголь Лілію Віталіївну, викладача іноземної мови, – на відповідність займаній посаді та присвоїти кваліфікаційну категорію “Спеціаліст ІІ категорії”; Гладинюк Наталю Іванівну, майстра виробничого навчання, – на відповідність займаній посаді та присвоїти 11(13) тарифний розряд. Бажаємо всім творчих успіхів та щедрих врожаїв на нелегкій, педагогічні ниві!

Всеукраїнський літературно-музичний фестиваль вшанування воїнів України “Розстріляна молодість”. “Кленова балада” виконує учениця І курсу Каленик Тетяна.

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x