Всеукраїнський урок доброти

В Теофіпольському ліцеїї 2 жовтня пройшов Всеукраїнський урок доброти, присвячений доброті, гуманному та відповідальному ставленню до тварин. Учні звцікаленно та завзято брали участь у даному уроці. Діти малювали своїх домашніх тварин, описували та пояснювали, як вони розуміють слово “доброта”, що означає відповідальне та гуманне ставлення до чотирилапих друзів. Також були проведенні подорож-гра “Країною Доброти”, вікторина “Як краще розуміти домашніх тварин”, тематична бесіда “Вірність тварин” .Урок Доброти пройшов плідно, учні залишились задоволенні та збагаченні новими знаннями.

Всеукраїнський літературно-музичний фестиваль вшанування воїнів України “Розстріляна молодість”. “Кленова балада” виконує учениця І курсу Каленик Тетяна.

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x