День визволення від фашистських загарбників.

Сьогодні, 28 жовтня, в Україні відзначається День визволення від фашистських загарбників. Це національне державне свято, яке пов’язане з завершенням Східно-Карпатської операції під час Другої світової війни і присвячене вигнанню збройних сил фашистських завойовників з території України. Згідно з Указом президента №836/2009 “Про День визволення України від фашистських загарбників”, було встановлене щорічне свято на державному рівні, головна мета якого – загальне святкування визволення України від фашистських загарбників, вшанування героїчного подвигу і жертовності нашого народу під час Другої світової війни. Звільнення України від нацистських завойовників відбувалося силами чотирьох Українських фронтів протягом більше ніж півтора року – з січня 1943 року по жовтень 1944 року. В бiблiотецi нашого навчального закладу вiдбувся виховний захiд ” В книжковiй пам’ятi миттєвостi вiйни. Збережемо пам’ть про подвиг” .Бiблiотекар Поворозник Т.О. змiстовно розповiла учням про шлях визволення украiнських земель вiд нацистiв.Подвиги героiв завжди будуть жити в пам’ятi нашого народу.

Всеукраїнський літературно-музичний фестиваль вшанування воїнів України “Розстріляна молодість”. “Кленова балада” виконує учениця І курсу Каленик Тетяна.

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x