День Гідності і Свободи

День Гідності і Свободи відзначається щороку 21 листопада згідно з Указом Президента від 13 листопада 2014 року. Його встановлено на честь початку двох знаменних і доленосних подій у новітній українській історії: Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року.21 листопада 2019 року в Теофіпольському професійному аграрно-промисловому ліцеї відбувся ряд заходів до відзначення Дня Гідності та Свободи, метою яких було утвердження серед учнів ідеалів свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного покоління об’єктивної інформації про події в Україні початку XXI століття, а також віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які восени 2004 року та у період з листопада 2013 року по лютий 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору. Заходи в ліцеї відбувалися під загальною назвою «Нескорена та незламна Україна».У закладі панувала атмосфера піднесеності, гордості за свою країну та її народ.

Всеукраїнський літературно-музичний фестиваль вшанування воїнів України “Розстріляна молодість”. “Кленова балада” виконує учениця І курсу Каленик Тетяна.

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x