День захисника України

#День_захисника_України#Шляхами_козацьких_звитягЦінуємо та бережемо традиції нашого ліцею! Однією із них, є таке чудове дійство, як відзначення Дня захисника України, Дня українського козацтва та свята Покрови пресвятої богородиці які святкуємо разом 14 жовтня. В нашому закладі, з нагоди цього святкового дня відбулись тематичні години, виховавні заходи та бесіди із здобувачами освіти ліцею, з метою збереження пам’яті про історію цих свят та примноження традицій, що вже існують. Гарним завершенням дня слугували святкові урочистості, а щирі козацькі пісні додавати лише позитиву та патріотизму нашим юним учням! Бо ж козацькому роду – нема переводу!

Всеукраїнський літературно-музичний фестиваль вшанування воїнів України “Розстріляна молодість”. “Кленова балада” виконує учениця І курсу Каленик Тетяна.

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x