День памяті жертв Голокосту.

#День_памяті_жертв_Голокосту Голокост – слово, наскрізь просякнуте кров’ю і болем декількох поколінь людей, які колись жили на території України. Знайти сім’ю, якої не торкнулася трагедія, пам’ять про яку навіки запечатана в історії нашої країни, складно. Вшановують жертв Голокосту 27 січня невипадково. Саме в цей день в 1945 році радянські війська звільнили концентраційний табір Освенцим (Аушвіц) – місце ув’язнення, проведення дослідів над людьми і страти євреїв, поляків, циган та інших жертв. Сьогодні у нашому закладі відбулась інформаційна година присвячена пам`яті жертв Голокосту.

Всеукраїнський літературно-музичний фестиваль вшанування воїнів України “Розстріляна молодість”. “Кленова балада” виконує учениця І курсу Каленик Тетяна.

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x