Засідання методоб’єднання класних керівників

У ДНЗ “Теофіпольський ПАПЛ” було проведено чергове засідання методоб’єднання класних керівників. Тема засідання “Формування життєвих орієнтирів через роботу учнівського самоврядування”. голова методичної комісії Собчук А. І. виступила із доповіддю на тему: “Роль учнівського самоврядування в сучасних закладах освіти”. Класний керівник Безкубська І.А. свій виступ присвятила темі “Організація учнівського самоврядування як засіб розвитку виховних компетентностей здобувачів освіти”. Вальчук Ж. В. – класний керівник 23 групи розробила та систематизувала матеріали-рекомендації про те, як покращити роботу учнівського самоврядування в нашому закладі освіти.

Всеукраїнський літературно-музичний фестиваль вшанування воїнів України “Розстріляна молодість”. “Кленова балада” виконує учениця І курсу Каленик Тетяна.

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x