Звіт директора ліцею Гладищука Павла Васильовича.

Сьогодні в ДНЗ “Теофіпольський ПАПЛ” відбувся звіт директора ліцею Гладищука Павла Васильовича. На зборах були присутні Харчук Антоніна Михайлівна – заступник директора-начальник управління професійної освіти та ресурсного Департаменту освіти та науки Хмельницької облдержадміністрації, Яремюк Анатолій Степанович – голова Хмельницької обласної організації профспілки працівників освіти і науки України та колектив ліцею. У своєму звіті директор Гладищук Павло Васильович в повному обсязі проаналізувала свою роботу та роботу закладу.Антоніна Михайлівна Харчук, голова трудового колективу Андрощук Анатолій Васильович та колектив ліцею відзначили позитивні результати в роботі директора та навчального закладу своїх виступах. Анатолій Степанович Яремюк нагородив директора Павла Васильовича Гладищука Почесною Грамотою.

Всеукраїнський літературно-музичний фестиваль вшанування воїнів України “Розстріляна молодість”. “Кленова балада” виконує учениця І курсу Каленик Тетяна.

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x