Медіаграмотність як основа протидії гібридним загрозам та інформаційно-пропагандиському впливу

#Медіаграмотність Діджиталізація перевернула світ інформації з ніг на голову. Газети, в яких можна було дізнаватися різні новини раз на тиждень, відійшли у минуле. Зараз майже кожен із нас має змогу щохвилини оновлювати новинну стрічку. Більше того, ми самі можемо стати джерелом певної інформації та поділитися нею зі світом одразу ж. Та, разом з невпинним інформаційним обігом, виникає нагальна потреба у його «фільтруванні». З метою формування медіаграмотності в учнів нашого ліцею, сьогодні у дистануійному режимі був проведений урок на тему: “Медіаграмотність як основа протидії гібридним загрозам та інформаційно-пропагандиському впливу”

Всеукраїнський літературно-музичний фестиваль вшанування воїнів України “Розстріляна молодість”. “Кленова балада” виконує учениця І курсу Каленик Тетяна.

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x