Міжнародний день булінгу

Щороку 4 травня відзначають Міжнародний день протидії булінгу (День боротьби з цькуванням), день, коли весь світ об’єднується, щоб протистояти булінгу в навчальних закладах, на дитячих майданчиках та в соціальних мережах. Для здобувачів освіти соціальним педагогом ліцею була проведена інформаційна лекція ” Булінг: причини, наслідки, шляхи боротьби з насильством”.
Мета даного профілактичного заходу спрямована сприяти протистоянню різних видів булінгу; оволодінню інформацією про юридичний захист та психологічну допомогу; формуванню вміння розпізнавати різні види насильства; розвивати навички запобігання виникненню насильства в сім’ї, навчальному закладі, серед однолітків.

Всеукраїнський літературно-музичний фестиваль вшанування воїнів України “Розстріляна молодість”. “Кленова балада” виконує учениця І курсу Каленик Тетяна.

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x