Міжнародний день рідної мови.

21 лютого світове співтовариство відзначає Міжнародний день рідної мови. Це свято, уже традиційно, відзначається в нашому ліцеї. Адже мова та її наріччя стають не просто засобом комунікації, але й відкривають для нас дуже широкі можливості. До святкування Дня рідної мови долучилась майже вся ліцейна родина та було проведено ряд заходів:- Дискусія на тему: “Мовна мода – це добре чи погано?” ;- Гра “Юні філологи” , “Стежками поезій Лесі Українки ” ;- Круглий стіл ;- Конкурс вітальних листівок ;- Вховна година: “Чарівні звуки, рідне слово – моя сердечна українська мова “.Нашому поколінню випало складне і відповідальне завдання – відродити українську мову, українську державність, націю. І ми повинні твердо усвідомити, що це – наш святий обов’язок.

Всеукраїнський літературно-музичний фестиваль вшанування воїнів України “Розстріляна молодість”. “Кленова балада” виконує учениця І курсу Каленик Тетяна.

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x