Початок навчального року

Сьогодні, 2 вересня, у Теофіпольському професійному аграрно-промисловому ліцеї розпочався новий навчальний рік. Навчальний заклад радо відкрив свої двері для першокурсників та учнів старших курсів. Учні, їхні батьки, педагоги взяли участь у святковій лінійці.Директор ДНЗ “Теофіпольський професійний аграрно-промисловий ліцей” Гладищук Павло Васильович привітав учнів та батьків з початком нового навчального року. Він побажав дітям гарно вчитися, здобути нові знання та стати успішними людьми.Під час урочистої лінійки присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні та учасників АТО.Святкова лінійка закінчилася музичним вітанням учениці ліцею.

Всеукраїнський літературно-музичний фестиваль вшанування воїнів України “Розстріляна молодість”. “Кленова балада” виконує учениця І курсу Каленик Тетяна.

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x