Роль КМЗ у формування компетентного конкурентноспроможного робітника».

Докорінні зміни в соціально економічних умовах життя нашого суспільства спричинили суттєві перетворення в системі освіти. Сьогодні перед нами постає завдання – не  просто дати здобувачам освіти певні знання і уміння, а сформувати таку людину, яка здатна твердо мислити, приймати рішення й адаптуватись до будь-яких умов. Це вимагає перебудови діяльності педагога і в першу чергу його взаємодії з здобувачами освіти на користь процесів саморозвитку й самоорганізації. Розв’язання таких завдань, значною мірою сприяє організації методичної роботи. Тому кожного місяця в нашому ліцеї працює методична комісія загальноосвітніх дисциплін.

На нашому четвертому засіданні опрацювали тему «Роль КМЗ у формування компетентного конкурентноспроможного робітника».

Форма проведення: панорама методичних ідей і заходів.

На засіданні були розглянуті такі питання:

  1. Використання КМЗ як ярлика майстерності та професійності педагога – доповідач Оксана ПОЛІЩУК.
  2. Методичний арсенал дидактичних засобів у формуванні компетентного конкурентоспроможного робітника – доповідач Олександр ШКЛЯРУК.
  3. Міні-тренінг «Електронні освітні ресурси для Нової української школи» доповідач Оксана КОЛОДНЮК.
  4. Практичне заняття «Організації роботи з обдарованими дітьми в умовах реалізації державних освітніх стандартів» – Оксана ПОЛІЩУК.

Всеукраїнський літературно-музичний фестиваль вшанування воїнів України “Розстріляна молодість”. “Кленова балада” виконує учениця І курсу Каленик Тетяна.

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x