Скажи разом з нами “НІ” булінгу!

#Профілактика_булінгу “Скажи разом з нами “НІ” булінгу!” – мета сьогоднішнього заходу в рамках проведення Всеукраїнського тижня протидії булінгу. Для того щоб створити безпечні умови для навчання та розвитку здобувачів освіти, необхідно розуміти зміст поняття “булінг” його типові ознаки, алгоритм дій у випадку коли ви стали жертвою, та відповідальність, що існує за його вчинення. Знайти відповіді на запитання та засвоїти основні поняття нашим здобувачам освіти допомагав інспектор з ювенальної превенції ГУНП Хмельницького районного управління поліції – старший лейтенант поліції Яцюк П.А. Захід був проведений з метою профілактики, запобігання та недопущення негативних явищ серед учнівської молоді, що є досить актуальним сьогодні.

Всеукраїнський літературно-музичний фестиваль вшанування воїнів України “Розстріляна молодість”. “Кленова балада” виконує учениця І курсу Каленик Тетяна.

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x