Тиждень безпеки дорожнього руху.

Ось і підходить до закінчення Тиждень безпеки дорожнього руху, який тривав у нашому ліцеї з 16 до 21 травня. Він був досить насиченим, але й в одночас дуже пізнавальним, цікавим та корисним. Тренінги, відеолекторії, вікторини, квести, виховні години, конкурси стінгазет, і навіть зустріч і співробітниками поліції. Також учнівським активом ліцею було створено соціальний відеоролик “Будь помітним на дорозі”. В умовах стрімкого розвитку інфраструктури та підвищеної небезпеки дорожнього руху – ці заходи є обов`язковими задля попередження дорожньо-транспортного травматизму серед здобувачів освіти, збереження їх життя та здоров`я.

Всеукраїнський літературно-музичний фестиваль вшанування воїнів України “Розстріляна молодість”. “Кленова балада” виконує учениця І курсу Каленик Тетяна.

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x