Тиждень математики в ДНЗ «Теофіпольський ПАПЛ»

Тиждень математики в ДНЗ «Теофіпольський ПАПЛ» тривав з 27.01.2020 по 31.01.2020. Він був цікавим, дружнім, веселим та плідним. Завданням предметного тижня було підвищити інтерес учнів до математики, як науки, до навчальної діяльності, до пізнання дійсності та самих себе. Впродовж тижня відбувалися різні заходи урочної та позаурочної діяльності учнів: конкурс стінгазет, конкурс крилатих висловлень про математику,виховна година «Математика в житті», відкритий урок на тему «Математичний вулик», виховний захід «Найрозумніший математик», гра-головоломка «Поринь у світ ТАНГРАМ», конкурс презентацій «Математика в моїй професії», виховний захід «Геометрія навколо нас». Учні активно приймали участь у всіх турнірах. Група №11 та №21, нагородженні грамотами, кращі учні отримали подяки за активну участь в тижні математики.

Всеукраїнський літературно-музичний фестиваль вшанування воїнів України “Розстріляна молодість”. “Кленова балада” виконує учениця І курсу Каленик Тетяна.

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x