Європейський день боротьби з торгівлею людьми

Щороку 18 жовтня відзначається Європейський день боротьби з торгівлею людьми.
Цей злочин завжди був і залишається одним із найприбутковіших бізнесів, доходи від нього прирівнюються до продажу зброї та наркотиків. Крім того, щороку виявляються нові форми торгівлі людьми, із використанням більш сучасних способів вербування.
Варто зазначити, що постраждалим від торгівлі людьми може стати будь-яка особа, незалежно від віку та статі.
Якщо ви стали свідком чи жертвою цього жахливого злочину або маєте потребу в консультаціях, будь ласка, звертайтесь за допомогою за телефонами та поділіться контактами з людьми, що потребують підтримки або допомоги:
1547 – Гаряча лінія з питань протидії торгівлі людьми, запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі та насильству стосовно дітей
102 – Гаряча лінія Національної поліції України
0 800 213 103 Контактний-центр системи безоплатної правової допомоги.

Всеукраїнський літературно-музичний фестиваль вшанування воїнів України “Розстріляна молодість”. “Кленова балада” виконує учениця І курсу Каленик Тетяна.

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x