День відкритих дверей на базі Теофіпольської філії центру зайнятості.

Семінари, тренінги, бесіди, дні відкритих дверей, різноманітні заходи профорієнтаційного спрямування були проведенні педагогічними працівниками ДНЗ “Теофіпольський професійний аграрно-промисловий ліцей” у школах №1 та №2 смт. Теофіполь, у школі-гімназії №3, Новоставецькій ЗОШ І-ІІІ ступеня, Човгузівській ЗОШ І-ІІ ступеня, та інших школах Теофіпольського, Білогірського, Красилівського, Волочиського районів. Спільно з головним спеціалістом з профорієнтаційної роботи Теофіпольської філії обласного центру зайнятості Хрустальовою Оленою Володимирівною було проведено: День відкритих дверей на базі Теофіпольської філії центру зайнятості; зустріч представників ДНЗ “Теофіпольський ПАПЛ” з незайнятим населенням району, мета якої – популяризація навчального закладу; спільно з центром зайнятості виїздні зустрічі з випускниками шкіл; “Ярмарку професій” де наш навчальний заклад демонстрував перспективи та затребуваність кваліфікованих робітників за професіями, які здобуваються в ліцеї. Профорієнтаційна робота працівниками Теофіпольського ліцею виконується систематично, з метою реалізації Концепці державної системи професійної орієнтації населення.

Всеукраїнський літературно-музичний фестиваль вшанування воїнів України “Розстріляна молодість”. “Кленова балада” виконує учениця І курсу Каленик Тетяна.

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x