Щороку 28 квітня відзначається Всесвітній день охорони праці. У цей день більш ніж у ста країнах світу проводяться заходи, спрямовані на привернення уваги громадськості до невирішених проблем охорони праці. Наш заклад освіти сьогодні також долучився до відзначення Дня охорони праці. З цією метою було проведено ряд заходів для здобувачів освіти та педагогічних працівників, спрямованих на привернення уваги до проблем охорони праці та необхідності володіння знаннями з безпеки життєдіяльності.
Ідея проведення Всесвітнього дня охорони праці бере початок від Дня пам’яті загиблих працівників, уперше проведеного американськими та канадськими працівниками в 1989 році в пам’ять про працівників, які отримали травми та загинули на виробництві.

Всеукраїнський літературно-музичний фестиваль вшанування воїнів України “Розстріляна молодість”. “Кленова балада” виконує учениця І курсу Каленик Тетяна.

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x