Граматика наказує, навіть королям!

“Граматика наказує, навіть королям!” Сучасна людина – це в першу чергу розумна, грамотна та освічена людина. Сучасні граматичні нововведення потребують бути завжди “в темі”. 8 вересня у нашому закладі до Всесвітнього Дня грамотності відбулися цікаві змагання між учнями першого курсу. Історія свята бере свій початок ще з 1965 року. Цього дня в Тегерані відбулося відкриття Всесвітньої конференції міністрів освіти, метою якої було викорінення неписьменності. ЮНЕСКО в 1966 році проголосила 8 вересня Всесвітнім Днем грамотності. Проблема неписьменності в світі залишається актуальною і сьогодні. Світова статистика стверджує, що чисельність грамотного населення становить близько 4 мільярди людей. Кількість неписьменних коливається в межах 1 мільярда.

https://teofipolpapl.km.ua/wp-content/uploads/2024/06/1677867470_trbrv2020d096d0b8d182d182d18f20d02d180d0b8d0b2d0b0d194.mp3

Методичною службою ліцею було проведено інструктивно-методичну нараду “Цифровий простір педагога”, на якому обговорено ряд питань, серед яких – ознайомлення педагогів із контентом сайту НМЦ ПТО ПК у Хмельницькій області.

Долучаємось до Всеукраїнського проєкту із збору книг “Вільні читають українською”. Мета проєкту – наповнити бібліотеки українською літературою та підтримати психоемоційний стан людей в тих областях, які знаходяться під обстрілами, без світла та інтернету.

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x