Планове засідання методичної комісії професія- кухар,кондитер.

Планове засідання методичної комісії професія- кухар,кондитер.Розглядалися такі питання: 

1) Підведення підсумків виробничої практики.

2) Звіт майстрів виробничого навчання про проходження виробничої практики : РЕПЕЦЬКА Тетяна Володимирівна кухар 3 розряду, ЧУХРАЙ Наталя Степанівна та ГЛАДИНЮК Наталя Іванівна кухар 4 розряду.

3) Розгляд та схвалення завдань для проведення семестрових контрольних робіт за перший семестр 2022 н.р.

4) Методичне наповнення по професії кухар 4-го розряду.

5) Ведення плануючої документації.

День Святого Миколая – свято добра, турботи й маленьких див! ✨ У нашому ліцеї цей день завжди особливий. З ранку в повітрі відчувається передчуття дива, а в очах здобувачів освіти – щире захоплення. Адже Святий Миколай сьогодні завітав і до нас, залишивши для учнів приємні подарунки та слова підтримки.

7 грудня українці по всьому світу відзначають День української хустки – потужного оберега в усі часи та всіх поколінь. Це свято, яке нагадує нам про зв’язок поколінь, про жіночу силу, ніжність та оберегову символіку хустки в українській культурі. Започаткували свято, щоб об’єднати жінок різних професій, віку та національності задля збереження українських традицій. Адже здавна в […]

Сьогодні у нашому ліцеї відбувся урочистий захід, присвячений Дню Збройних Сил України — святу мужності, відваги та незламності українських воїнів. Розпочалася подія зі святкового внесення Державного Прапора України, що створило атмосферу глибокої поваги та єдності. Здобувачі освіти та педагогічний колектив висловили свої щирі слова подяки та підтримки захисникам, які боронять нашу землю та дарують нам […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x