Планове засідання методичної комісії професія- кухар,кондитер.

Планове засідання методичної комісії професія- кухар,кондитер.Розглядалися такі питання: 

1) Підведення підсумків виробничої практики.

2) Звіт майстрів виробничого навчання про проходження виробничої практики : РЕПЕЦЬКА Тетяна Володимирівна кухар 3 розряду, ЧУХРАЙ Наталя Степанівна та ГЛАДИНЮК Наталя Іванівна кухар 4 розряду.

3) Розгляд та схвалення завдань для проведення семестрових контрольних робіт за перший семестр 2022 н.р.

4) Методичне наповнення по професії кухар 4-го розряду.

5) Ведення плануючої документації.

Електронна брошура “10 точних фактів про наркотики”

#грін_спейс_ХОРУС_UA З нагоди відзначення Дня Землі у нашому ліцеї відбулась  в рамках Всеукраїнської акції з корпоративної посадки дерев та благоустрою територій. Це чудова нагода вкотре замислитися над проблемою збереження навколишнього середовища, усвідомити необхідність порозуміння між людиною та природою, об’єднатися заради благополуччя нашого подальшого існування на планеті. Традиційно кожного року випускники нашого навчального закладу висаджують молоді […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x