Солодке серце

#Дякую_захисникам Руки наших майстринь трудились сьогодні особливо старанно, адже солодощі будуть їхати далеко, туди, де не чути щебету пташок, бо їх обривають постріли. Ми низько вклоняємось Вам за те, що щодня, в тяжких умовах, Ви стримулюєте ворога та оберігаєте рідну землю ціною власного життя та здоров’я. В рамках проведення акції “Солодке серце” ми хочемо поділитися теплом свої сердець із тими, хто береже наш спокій.

#Мистецтво_кулінаріїПро смаки не сперечаються. Ми часто використовуємо цей вислів, коли мова заходить про якусь книгу, кінофільм, одяг. Але своїм походженням вислів зобов’язаний кухарському мистецтву. Ким би ми не були, а смачно поїсти любить кожен. За кожною смачно стравою стоїть той, хто втілює кулінарні фантазії в реальність, і це наші кухарі. Але щоб стати хорошим кухарем […]

Планове засідання методичної комісії професія- кухар,кондитер.Розглядалися такі питання:  1) Підведення підсумків виробничої практики. 2) Звіт майстрів виробничого навчання про проходження виробничої практики : РЕПЕЦЬКА Тетяна Володимирівна кухар 3 розряду, ЧУХРАЙ Наталя Степанівна та ГЛАДИНЮК Наталя Іванівна кухар 4 розряду. 3) Розгляд та схвалення завдань для проведення семестрових контрольних робіт за перший семестр 2022 н.р. 4) […]

Докорінні зміни в соціально економічних умовах життя нашого суспільства спричинили суттєві перетворення в системі освіти. Сьогодні перед нами постає завдання – не  просто дати здобувачам освіти певні знання і уміння, а сформувати таку людину, яка здатна твердо мислити, приймати рішення й адаптуватись до будь-яких умов. Це вимагає перебудови діяльності педагога і в першу чергу його […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x