Шануємо традиції Ліцею!

Шануємо традиції Ліцею!Студентське життя – це незабутні роки, які залишають назавжди свій слід у серці кожного здобувача освіти. Студентське життя – час, який ті, хто його пережив, згадують як один із найяскравіших і насиченіших періодів у своєму житті.Чи часто ми замислюємось над тим, яке значення має для нас той куточок, де ми народилися і виросли, де ми навчаємось і працюємо?! Кожна свідома особистість намагається залишити хоч якийсь слід по собі для майбутніх поколінь.Запровадивши традицію і посадивши перше дерево на Алеї випускників здобувачі освітиЛіцею вірили, що ця ідея матиме своє продовження. Посадка дерев – це синонім зародження життя.Традиції дають здобувачам освіти можливість згуртуватися, розважитися і робити те, чого в звичайному житті вони собі не дозволяють.Продовжуючи славну традицію випускників минулих років на Алеї з’явилися тендітні молоді саджанці.Сади¬ли дерева на Алеї випускників дотримуючись карантинних обмежень. За активною роботою непомітно сплинув час та звичайні саджанці перетворилися на маленькі дерева з величезним покликанням – дарувати людям цілюще повітря, відпочинок та гарний настрій.Приємно доглядати і милуватися, як підростають молоді деревця, адже пройдуть роки і зашумять буйними вітами стрункі дерева, зацвіте яблуневий сад.. Хочемо, щоб усі бачили та відчували красу природи біля нашого Ліцею. Щиро бажаємо випускникам, щоб все інше у житті їм вдавалося так же легко і з піднесеним настроєм.Все, що нас оточує має незабутню історію, тож творімо її разом!

#Мистецтво_кулінаріїПро смаки не сперечаються. Ми часто використовуємо цей вислів, коли мова заходить про якусь книгу, кінофільм, одяг. Але своїм походженням вислів зобов’язаний кухарському мистецтву. Ким би ми не були, а смачно поїсти любить кожен. За кожною смачно стравою стоїть той, хто втілює кулінарні фантазії в реальність, і це наші кухарі. Але щоб стати хорошим кухарем […]

Планове засідання методичної комісії професія- кухар,кондитер.Розглядалися такі питання:  1) Підведення підсумків виробничої практики. 2) Звіт майстрів виробничого навчання про проходження виробничої практики : РЕПЕЦЬКА Тетяна Володимирівна кухар 3 розряду, ЧУХРАЙ Наталя Степанівна та ГЛАДИНЮК Наталя Іванівна кухар 4 розряду. 3) Розгляд та схвалення завдань для проведення семестрових контрольних робіт за перший семестр 2022 н.р. 4) […]

Докорінні зміни в соціально економічних умовах життя нашого суспільства спричинили суттєві перетворення в системі освіти. Сьогодні перед нами постає завдання – не  просто дати здобувачам освіти певні знання і уміння, а сформувати таку людину, яка здатна твердо мислити, приймати рішення й адаптуватись до будь-яких умов. Це вимагає перебудови діяльності педагога і в першу чергу його […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x