“Будь тричі проклята війна, Де падають солдати…»

“Будь тричі проклята війна,Де падають солдати…»Мужність, героїзм, сила духу та віра в краще майбутнє… Втомлені, знесилені ,мабуть, більше морально, аніж фізично, вони знову беруть в руки зброю… щоб захистити нас, тих хто спокійно ходить на роботу, тих хто безтурботно сидить за партою, тих хто мирно спить вдома… Вже шостий рік триває війна, гібридна, несправедлива, війна за право називатися українцями, за право жити в рідній Україні. Ми на стільки звикли до того що відбувається на Сході України, що здається і забули про тих, хто там зараз не спить заради нас, не ходить спокійно на роботу, не вечеряє з сім’єю вдома за столом, хто вже забув що таке блага цивілізації… бо там… війна.В рамках акції “Солодке серце” ми передали частинку своїх сердець , які вклали у солодку випічку наші учні та майстри виробничого навчання, для воїнів АТО. Низький уклін Вам, велике, людське спасибі, за неоціненний подвиг який ви робите для нас, для майбутніх поколінь, для всієї України. Слава Україні! Героям Слава!

Всеукраїнський літературно-музичний фестиваль вшанування воїнів України “Розстріляна молодість”. “Кленова балада” виконує учениця І курсу Каленик Тетяна.

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x