День української хустини

#День_української_хустки Українська хустка приваблює жіноцтво усього світу. Візерунків, кольорів та способів в’язання національного головного убору є безліч, у кожного регіону свої традиції. У скрині кожної ґаздині здавна були хустки на всяку потребу. Хустина — до церкви, на весілля доньки, для сватання, на скорботу за померлими… Досліджуючи національну хустку, можна дослідити українську історію.Тож недарма, що в Україні з’явилося ще одне свято — День української хустки, яке відзначають 7 грудня. Воно одразу полюбилося жіноцтву, а відтак яскраво і колоритно його відзначають кожного року. У соціальних мережах шириться всеукраїнський флешмоб: “Одягни українську хустку”, до якого долучилися і наші учениці ліцею.

Всеукраїнський літературно-музичний фестиваль вшанування воїнів України “Розстріляна молодість”. “Кленова балада” виконує учениця І курсу Каленик Тетяна.

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x